Ontwerp

Van tekentafel naar 3D tuinontwerp

Bij RUYG tuinen vertalen we jouw wensen en ideeën naar een realistisch tuinontwerp. Voeg deze samen met de creativiteit van onze vakmannen en je hebt het ontwerp van jouw droomtuin in handen. Jouw wens staat daarbij centraal. Bovendien bieden we de mogelijkheid om het ontwerp in een 3D tekening te gieten, zodat je alvast door jouw digitale tuin kunt wandelen.

Small

Kleinere tuin met een oppervlakte van < 100 m2

€ 1150,-

Excl. BTW

Medium

Ruime tuin met een oppervlakte van 100-150 m2

€ 1450,-

Excl. BTW

Large

Grotere tuin met een oppervlakte van 150-250 m2

€ 1850,-

Excl. BTW

Extra large

GROTE tuin met een oppervlakte van > 250 m2

Op aanvraag

Excl. BTW

Tuinontwerp laten maken

De aanleg of renovatie van een tuin vraagt om een goede aanpak en dat begint bij een (3D) tuinontwerp. We komen graag bij je langs om onder het genot van een kopje koffie het ontwerp van jouw of jullie droomtuin te realiseren.

We creëren een ontwerp op maat. Klassiek of modern, strak of natuurlijk, een stadstuin of een bostuin, kind- of diervriendelijk of ecologisch. Alles behoort tot de mogelijkheden. Daarin luisteren we graag naar jouw wensen en gieten dit in een prachtig tuinontwerp.

Daarbij kan iedereen bij RUYG Tuinen terecht. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuwbouw tuin of een renovatie van een bestaande tuin, we helpen je graag.

Kom in contact

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Of wil je samen met RUYG Tuinen aan de slag met het ontwerpen van jouw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op!