Over team RUYG

Team RUYG

RUYG Tuinen is opgericht door Mike Smit. Een jonge ondernemer met een grote passie voor het maken van tuinen. Samen met een team van jonge, enthousiaste en net zulke ondernemende vakmannen, maken wij tuinen waarin strakke en organische elementen samen komen.

Wij besteden hierbij veel aandacht aan onze communicatie, de kwaliteit en keurige nazorg.

Communicatie

Bij RUYG draait het om communicatie. U weet waar u aan toe bent, van begin tot eind.

Service & nazorg

Klanten van RUYG waarderen ons op onze service en nazorg. Waarom? We zijn oplossingsgericht. Zo niet, dan toch.

Direct aan de slag

We zijn met u bezig en gaan direct voor u aan de slag na de eerste kennismaking. Uw wensen en uw tuin staan bij ons hoog in het vaandel.

Kom in contact

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Of wil je samen met RUYG Tuinen aan de slag met het ontwerpen van jouw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Luuk

Dit is Luuk. Deze tuinheld voegt de daad bij het woord. Punctueel, gedreven en een klein beetje koppig. Waarom? Staat er een grasspriet de verkeerde kant op – je kan hoog of laag springen, maar deze draait hij om. Planning en deadlines kunnen we aan Luuk overlaten. Op maandag weet iedereen wat we op donderdag lunchen, maar ook hoe ver we voor het weekend moeten zijn met het project. Luuk, altijd gezellig en enthousiast.

Matthijs

Laten we allen even stilstaan bij het lachebekje van de club; Matthijs. Klopt, zo veel vrolijkheid ziet u niet iedere dag. Daarom verblijden wij onze klanten het meest als Matthijs mee komt naar de klus. Deze gezellige Brabander kent geen grenzen, en dan hebben we het niet alleen over de uurtjes in de kroeg. We snappen dat u hem wil houden aan het einde van de klus, maar helaas, wij hebben hem weer nodig.

Mike

RUYG is opgericht door Mike Smit. Een jonge ondernemer met een grote passie voor het maken van tuinen. Op zoek naar uw droomtuin? Bij Mike bent u aan het juiste adres. Liefde voor het vak en een hoop gezelligheid zijn kenmerkend voor Mike. Met een hoop enthousiasme zorgt hij ervoor dat uw droomtuin werkelijkheid wordt!

Jarno

Jarno van Nieuwenhuize, ofwel Jarnaldo! Deze kanjer is de sportieveling van de groep. Iedere dag houdt hij zich bezig met voetbal en hij is vooral heel sportief. ⚽️ Niets is te gek en alles is mogelijk. Heerlijk die instelling. Zie je iemand in de tuin die af en toe een tegeltje extra pakt om die spieren een beetje op te krikken of zo nu en dan een bal wegschiet? Ja, Jarno.

Freek

Meet Freek. Onze rouwdouwer, maar vooral onze komiek die iedereen weer iedere dag laat gieren van het lachen. Freek heeft genoeg woordgrappen in zich, maar zit gelukkig ook boordevol kennis over planten, materialen en constructies. Stel Freek hier een vraag over en hij kan het je vertellen, als de lopende encyclopedie die hij is. Je kan het hem niet kwalijk nemen dat hij eerst een grap maakt, maar hij komt vanzelf met het serieuze antwoord!